Je hebt 0% van deze vragenlijst ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

Aanmelding als kandidaat-deelnemer voor een Staedion Bewonerspanel

 

 

Beste bewoner van Staedion!

 

Staedion wil graag duidelijke en heldere taal spreken. Zo willen wij bijvoorbeeld graag weten of onze communicatie voor iedereen goed leesbaar en begrijpelijk is en of onze dienstverlening en service aan uw verwachtingen voldoet. Graag maken wij hierbij gebruik van uw mening! U leest uiteindelijk onze brieven en bent als  huurder ervaringsdeskundige bij uitstek!
Lijkt het u leuk om ons te helpen om het nog beter te doen? Geeft u zich dan op voor deelname! Een Bewonerspanel duurt maximaal 2 uur en vindt plaats op het hoofdkantoor van Staedion. Deelnemers ontvangen na afloop altijd een VVV cadeaubon.

Veel huurders gingen u reeds voor!

 




Klik op Volgende om naar de aanmeldingsvragen te gaan.  

 

 

Er zijn 6 vragen in deze vragenlijst.


Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Gegevens die u invoert, worden alleen gebruikt voor een Bewonerspanel aanmelding en niet gedeeld met andere organisaties of derden.

Door het invullen van de vragen in deze enquête en deze aan Staedion te versturen, meldt u zich aan als kandidaat-deelnemer. Op basis van uw antwoorden selecteren wij kandidaten die het best passen bij het te bespreken onderwerp. Het kan daarom voorkomen dat het even duurt voordat wordt benaderd. 
 
Aanmelden is vrijblijvend. U kunt altijd afzien van deelname op het moment dat wij u benaderen. Wij schrijven u dan uit als kandidaat en u ontvangt geen cadeaubon. Wel kunt u zich eventueel op een later tijdstip weer aanmelden.